Om

Jeg heter Kjersti Bjøntegaard og driver det lille selskapet Hund i Harmoni. Nå i 2017 har det endret navn og litt form. Om du vil se den nye siden ligger den her: Dog Academy Norge

 

Min bakgrunn er utdannelse og arbeidserfaring som instruktør hos Lundqvist Hundeskole (2007-2016). Lundqvist Hundeskole er en hundeskole som går i dybden på hundeholdet.

 

Ved UMB i Ås har jeg studert to kurs av 5 studiepoeng. Det ene var Etologi og antrozoologi, det andre Nevropsykologi og Psykofamakologi. Begge kurs i serien fra NAS. (i 2016 og 2017 to til).

 

Jeg har en lenger utdannelse hos Hundens Hus og er å ferdig utdannet adferdskonsulent og Spesialisert hundepsykolog. (www.hundenshus.se).

Utdannelsen ved Hundens Hus består av kursene: Problemhundskonsulent, assistenthundinstruktør, friskverninstruktør,Chicken camp, viltsporintro, workshop med Eva Bodfält, kantarellsøksinstruktør, personsporinstruktør, freestyleintro, genetikkintro, etologi, innlæring, spill og lek, samt søksintro.

 

Jeg hadde noen år et lite hundehotell i eget hjem for å tilegne meg mer praktisk erfaring. Nå blir det mest å ta inn hunder for kartlegging.

 

Jeg har også jobbet som dyrepasser og daglig leder ved Tangen Dyrepark en kort periode.

Bildet:

 

Min kjære Aki. Hun lærte meg å forstå mye om hunder og litt om deres eiere.

Copyright © All Rights Reserved