Ny hund?

Ny hund - de vanskelige avklaringene.

 

"Ny hund?" er et tilbud til alle som skal skaffe seg ny hund. Om det er for første gang, eller om det er ved bytte av rase, ved valp eller omplassering.

 

Å ha en faglig prat om rasen (rasene) en kan tenke seg, og å tørre å utfordre seg selv ved å se mer på om det er rett valg, kan være en god invistering for å få et godt og langt hundehold.

 

Vi ser at mange av de som søker hjelp for problemer med sitt hundehold kunne sluppet dette ved å enten velge et annet individ eller en annen rase. Mange blandingshunder er også gode kombinasjoner, men noe kan bli skikkelig kræsj i egenskaper.

 

Der er store variasjoner på hva oppdrettere velger av egenskaper å avle på innad i raser, og desverre også varierer det i grad av ansvarsinnvollvering i valp og sannferdighet i salget.

 

Etter et møte med deg, og eventuelt din familie, tilbyr jeg gratis å ringe rundt for å finne oppdrettere eller annonsører som du kan velge hund fra, om du ønsker dette tilbudet. Da får vi dobbel kvalitetssikring når du ringer opp igjen senere for å forespørre om hund.

 

Om du ønsker møter når hunden er i hus for å få litt mer kunnskap om ditt nye familiemedlem er dette mulig å avtale som privattime.

Copyright © All Rights Reserved